Niemand weet aan wat voor bizarre ziekte haar dochter lijdt, nu plaatst een wanhopige moeder DEZE schokkende foto's op internet!

vicky5

Vicky ligt al weken in het ziekenhuis met een mysterieuze ziekte...

De 15-jarige Vicky Archer leeft in een ware nachtmerrie. Wat begon met een ogenschijnlijk onschuldige muggenbeet in het ziekenhuis heeft ervoor gezorgd dat ze nu al 10 weken in het ziekenhuis ligt.

Ze ligt nu al maanden in het kinderziekenhuis in Bristol met mysterieuze klachten. Ze bloedt uit haar mond, heeft overal op haar lichaam een heftig jeukende uitslag, haar enkels en benen zijn ontstoken, haar lever is ontstoken en haar geestelijke vermogens zijn sterk achteruit gegaan: soms weet ze niet eens meer wie haar moeder is. Doktoren staan voor een waar raadsel, ze komen er maar niet achter waar de afschuwelijke ziekte vandaan komt. De muggenbeet lijkt het begin te zijn geweest, maar meer weten de artsen niet. Het ziekenhuis doet er alles aan om zo snel mogelijk een diagnose te stellen, maar ondanks de medische vooruitgang zijn nog niet alle ziektes bekend. Vicky's  moeder richt zich nu uit pure wanhoop op social media, lees verder op de volgende pagina.


Pagina 1/2