BELANGRIJK: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit waarschuwt voor dit Kruidvat-product! Breng svp terug naar de winkel!

kruidvat

Kruidvat-product kan leiden tot verstikkingsgevaar

Er wordt een product teruggeroepen dat bij de Kruidvat werd verkocht en dat door DURABO bv als onveilig voor kinderen is bestempeld. Het product kan leiden tot verstikkingsgevaar bij kleine kinderen.

Het gaat om de 'Mijn eerste puzzel' puzzels die bij de Kruidvat werden aangeboden. Deze puzzels kunnen een fabricagefout vertonen; de mogelijkheid bestaat dat het rode kunststof knopje van het puzzeldeeltje los laat. Wanneer kinderen dit in de mond nemen kan verstikkingsgevaar ontstaan. De betreffende puzzels werden vanaf 12 oktober voor 2,99 bij de Kruidvat verkocht en kunnen herkend worden aan het op de verpakking en puzzel te vinden serienummer: YK1600028. Er zijn vier uitvoeringen van de puzzels:

art# 59314 – Mijn eerste Puzzel – MINNIE
art# 59315 – Mijn eerste Puzzel – PRINCESS
art# 59318 – Mijn eerste Puzzel – JUNGLE
art# 59319 – Mijn eerste Puzzel – BOERDERIJ

kruidvatpuzzel

Consumenten worden verzocht de puzzel terug te brengen naar een Kruidvat filiaal. Het aankoopbedrag zal dan, ook zonder bon of originele verpakking, terug worden gegeven. Voor meer informatie kan tijdens kantooruren telefonisch contact worden opgenomen met de gratis servicelijn, telefoonnummer 0800 – 1211.