Een citroen naast je bed leggen? Als jij dit leest ga je het vanavond meteen doen!

citroen

Wij leggen voortaan elke avond een citroen naast ons bed

Dat citroenen voor veel meer dingen goed zijn dan alleen voor je drankje, dat wisten we al wel. Maar het naast je bed leggen van een citroen ook veel gezondheidsvoordelen kent, daar hadden we nog geen idee van! Dat wordt citroenen inslaan dus.

Ben je een echte bikkel? Dan eet je een citroen gewoon op.

Vitamineboost
Met citroen geef je jezelf een vitamineboost; in citroen zitten super gezonde fytonutriënten Deze fytonutriënten gaan in je lichaam op zoek naar vrije radicalen die schade aanrichten. Ook helpt het drinken van een glas lauw water met citroensap in de ochtend de spijsvertering op gang én maakt citroen je huid van binnenuit mooi. Alleen maar voordelen van het zure sapje dus! Maar wist je dat het ook kan werken tegen depressies en angstaanvallen?

Antiseptische eigenschappen
Het aroma van een citroen heeft antiseptische eigenschappen, wat betekent dat het je gemoedstoestand kan beïnvloeden. Zo kan het aroma van de vrucht ervoor zorgen dat depressies en angstaanvallen verminderd worden en dat er een positieve sfeer in de kamer wordt gecreëerd.Het enige dat je nodig hebt voor deze tip is een aantal citroenen. Snijd de bovenkant van de citroen er vanaf en zet hem rechtop. Snijd met een scherp mes in horizontaal en verticaal in de citroen. Let er op dat je hem niet helemaal tot de bodem insnijdt! Leg de citroen in een kommetje naast je bed en laat de aroma's zijn werk doen. Voor een nog betere werking kun je in iedere hoek van de kamer een kommetje met citroen zetten.

Dit later nog eens lezen? Pin 't op Pinterest!

Bron: Good Housekeeping | Beeld ter illustratie