Jongere uitstraling? DEZE voedingswaren laten je tien jaar jonger lijken!

Door deze dingen te eten, zie je er tien jaar jonger uit!

De meeste vrouwen wordt de adem even ontnomen wanneer de eerste grijze haar wordt ontdekt. Dat ouder worden vinden de meesten maar niets. Gelukkig zijn er best wat manieren om je jeugdige uitstraling te behouden. Door deze producten te eten hou je langer een stralende huid.

Vette vis. Een vette vis zoals zalm, tonijn, ansjovis en makreel zijn rijk aan omega 3-vetzuren. Laat omega 3 nu net je beste vriend zijn wanneer je een jeugdige uitstraling wilt behouden. De vetzuren stimuleren huidvernieuwing en houden je cholesterol op pijl.

Ibericoham. Naarmate je ouder wordt, ervaren de meesten een vermindering van de spiermassa. De Spaanse Ibercoham helpt dit tegen te gaan. Deze is een bron van zink, vitamine B en ijzer.

Wortels. Bijna iedereen weet wel dat wortels goed zijn voor je ogen. Maar het is wel belangrijk om te weten dat je de wortels niet te lang moet koken. Doe je dit wel? Dan gaan veel voedingsmiddelen en vitamines verloren.

Kurkuma. De smaakmaker kurkuma wint aan populariteit. Het zou helpen tegen bepaalde vormen van kanker en helpt tegen ontstekingen. Ook krijgt je spijsvertering een boost van deze gele wortel en neemt je energieniveau toe.


Pagina 1/2