Vriendin van Sylvie Meis: "Zij is lang niet zo gelukkig als ze de media laat geloven"

Sylvie is volgens bronnen erg ongelukkig

Het liefdesleven van Sylvie Meis blijft de gemoederen bezighouden, zowel in Nederland als bij onze oosterburen. De blonde glamourdiva staat op het punt in het huwelijksbootje te stappen met multimiljonair Charbel Aouad, maar tijdschrift Story stelt dat Sylvie diep vanbinnen lang niet zo happy is als de oppervlakte doet geloven. 

Alarmbellen
Vooral het feit dat ze tijdens haar liefdesvakantie met haar schatrijke liefje alleen maar selfies op social media plaatste, is volgens Story reden om grote vraagtegens te zetten bij het liefdesgeluk van de frêle schoonheid. Ze zou aan haar huwelijk twijfelen en de verbintenis vooral als een groot offer ervaren. Een ingewijde legt uit aan Story: "Voor mensen die haar alleen maar van televisie en uit bladen kennen zijn dat leuke, onschuldige beelden. Maar bij mij ging bij het zien van die kiekjes alle alarmbellen af! Ik herkende die blik waarmee ze zwoel de lens in lacht - ik zag onmiddellijk het verdriet dat zich verschool in haar ogen. Maar ik weet wel beter! Mij fopt Sylvie niet. Ik ken haar daarvoor te goed."

Rafael van der Vaart
Deze 'insider' vertelt dat ze de afgelopen dagen vooral terugdacht aan het desastreuse einde van haar huwelijk met Rafael van der Vaart en hoe hij haar verliet voor beste vriendin Sabia. Sylvie begon volgens haar vriendin aan een zoektocht naar liefde en genegenheid, wat ze Charbel hoopte te vinden. "‘Ik heb een vermoeden wat er aan de hand is. Dat heeft niets te maken met haar gevoelens voor Charbel. Dat zit wel goed. Die liefde is niet ineens verdwenen. Als dat het geval mocht zijn, dan had ze hem allang verlaten. Sylvie is de laatste om met iemands gevoelens te spelen. Haar verdriet heeft volgens mij alles te maken met de angst dat als ze straks getrouwd is ze een compleet ander leven krijgt dan nu."

Groot offer
Ze is bang haar carrière op te geven voor het huwelijk, zo stelt de bron: "Maar hoe meer Sylvie daarover nadacht, des te meer ze aan dat besluit begon te twijfelen. Vooral het idee dat ze nooit meer zelf de handen uit de mouwen zou mogen steken. Geen grote tv-shows meer presenteren en niet meer over de rode loper op decadente galapremières met de grootste ­wereldsterren paraderen. Dat idee moet haar enorm van streek hebben gemaakt. Sylvie ziet het als een offer. Een heel gróót offer..."

Bron: Story | Beeld Instagram