Wil je snel van je eelt afkomen? Het kan met déze twee ingrediënten

eelt

Het is zo gepiept

In de zomer pronken we graag met blote voeten in nieuwe, mooie sandalen, maar ook in de winter zijn voeten die er appetijtelijk uitzien gewenst. Van eelt op de voeten worden we daarom helemaal niet blij. Echter ziet lang niet iedereen het zitten om geld uit te geven aan een dure pedicure. Gelukkig is er een manier om makkelijk van eelt af te komen, zonder dat je veel geld uitgeeft!

Met deze twee ingrediënten verdwijnt je eelt als sneeuw voor de zon.

Een wondercombinatie voor je voeten
Wil je graag snel en veilig van je eelt af? Dan kun je dit bereiken met behulp van melk en baksoda. Je hebt ongeveer vijf liter volle melk nodig, het moet genoeg zijn om je voet in onder te kunnen dompelen, en drie eetlepels baksoda.

Wat moet je doen?
Schenk de melk in een teiltje en laat je voeten hier vervolgens vijf minuten in weken. Strooi na die vijf minuten baksoda over je voeten en gebruik dit als scrub. Wrijf je voeten goed over elkaar heen om met de baksoda de dode huidcellen van je huid te verwijderen. Let erop dat je ook goed met je voeten over de onderkant van de teil wrijft, zodat ze bodem van je voeten ook een scrubbeurt krijgen.

Laat je voeten vervolgens nog tien minuten weken en herhaal zo nodig bovenstaande stappen nog een keer. Na de eerste behandeling merk je al dat de eelt iets minder is, herhaal dit ritueel een paar keer en je krijgt zijdezachte voeten.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Ba-bamail | Beeld: archief