TE schattig dit... Deze foto's zijn gemaakt vóór en nadat baasjes hun hond 'braaf' noemden!

hond

Deze hond is zielsgelukkig dat hij een brave jongen genoemd wordt!

Huisdieren houden van aandacht, net als wij. Ook houden ze net als wij van complimentjes! Of ze nou groot of klein zijn, lieve woorden van hun baasje niet weerstaan.

Op het Amerikaanse forum Reddit deelde één lid een foto van zijn hond voor- en  nadat hij hem een brave hond had genoemd. Mede-forumleden begonnen hun foto's van hun huisdieren massaal te delen en het resultaat is de aller-schattigste fotoserie die je ooit hebt gezien. De foto's maken één ding duidelijk: op de vraag wie er braaf is weten deze honden het antwoord wel. Er werd eerder al een fotoserie uitgebracht over mensen voor en nadat ze door een fotograaf mooi werden genoemd, het is niet duidelijk of deze foto's als parodie zijn bedoeld of echt zijn. Maar maakt dat echt uit? Het resultaat is zó lief! Kijk zelf maar, wij smelten in ieder geval helemaal!

Deze pluizige vriend is intens tevreden door het complimenthond1

De dag van deze wollige pup kan niet meer stuk..hond2

Deze lieverd weet maar al te goed wie er braaf is! hond5

Deze kat kan het niet minder interesseren... kat

....Maar deze wordt er helemaal kriebelig van! kat2

Zelfs deze kleurige papegaai valt voor een paar vleiende woorden!papegaai1

Zo ontzettend schattig, wat zijn onze huisdieren toch belangrijk en waardevol! Geef je hond, kat, konijn of papegaai eens een lekkere kriebel en een extra snoepje, want ze verdienen het!