DEZE Bekende Nederlander is verkozen tot de meest sexy moeder van Nederland... Wat vind jij?

Wat vind jij van de keuze voor meest sexy moeder?

In Amerika hebben ze de term voor hele sexy moeders uitgevonden – MILF – maar wij vinden ‘sexy moeders’ toch wat sjieker. Radiostation Slam! heeft een verkiezing gehouden, waarin ze op zoek zij gegaan naar de meest sexy moeder van het land en daar is nu een winnares uitgekomen.

Kookdiva Miljuschka Witzenhausen is vanochtend door de luisteraars uitgeroepen tot meest sexy moeder van 2017. Ze liet daarmee concurrentes als Chantal Janzen en Sylvie Meis achter zich. Miljuschka ontving de meeste stemmen van de luisteraars van de radiozender. Radio-dj Joost Burger legt uit waar het idee van de verkiezing vandaan komt: "We merkten dat veel mensen bij het woord ‘moeder’ direct saaie en burgerlijke associaties hebben, maar we willen met deze verkiezing benadrukken dat moeders nog steeds heel erg sexy kunnen zijn."

Opvallend
Tien bekende moeders waren in de running voor de prijs. Volgens het radiostation was het opvallend ook direct 'nieuwe moeders' werden genomineerd. Zo zijn Carice van Houten, Bobbi Eden en Victoria Koblenko pas in het afgelopen jaar bevallen, maar direct genomineerd. In het verleden ging Ruud de Wild op Radio 538 enkele jaren op zoek naar de meest sexy moeder. Chantal Janzen, Nicolette van Dam, Doutzen Kroes en Fajah Lourens hebben de ‘prijs’ al op hun schoorsteenmantel staan.

Me and my boy ?#hartendief #schaakkampioen #hijisalzogrootmaarooknogzoklein

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschkaw) op

Bron: Linda | Beeld Instagram