Wow: deze jongen werd jaren gepest met zijn overgewicht, maar nu is hij succesvol model

Michael had overgewicht, maar moet je hem nu zien

Pesten: het komt helaas nog veelvuldig voor. Ontzettend veel kinderen worden op school gepest, in Nederland gaf maar liefst 10 procent van de basisschoolleerlingen aan dat zij slachtoffer zijn geweest van pestgedrag. De Ierse Michael Sullivan werd zijn hele leven lang erg gepest met zijn overgewicht. Maar toen hij naar de middelbare school ging, besloot hij het roer rigoureus om te gooien.

Gezondere levensstijl
Toen Michael naar een andere school ging, besloot hij een gezondere levensstijl aan te nemen. Hij begon simpel: hij liep elke dag van huis naar de campus en weer terug. Dit zorgde al voor 40 minuten beweging per dag: "Ik was onafhankelijk en moest op mezelf letten. Ik had de volledige macht over wat ik allemaal binnen zou krijgen.” Al snel verloor hij veel gewicht, maar tevreden was Michael niet, omdat hij al snel het gevoel kreeg dat hij juist ‘te dun’ oogde. Hierop dook hij de sportschool in en raakte hij al snel verslaafd aan het sporten.

Rolmodel
Zeven dagen per week ging hij tweemaal per dag naar de sportschool, iets wat zijn vrienden hem niet in dank afnamen. Hij verloor het contact met veel van hen doordat hij niet meer mee ging naar de kroeg en alleen nog maar in de sportschool te vinden was. Hij besefte zelf ook dat hij er op een gegeven moment te ver in doorsloeg. "Ik was nooit meer in de kroeg te vinden, ik sprak mijn vrienden niet meer en ik was bijna nooit meer thuis. Ik leed echt aan een sportverslaving”.

Het gaat nu beter met Michael. Hij heeft zijn obsessieve sportgedrag inmiddels in de hand en hij heeft van sporten zijn beroep gemaakt. Michael werkt nu als personal trainer en is zelfs fitnessmodel voor het voedingsmerk My Protein. Hij werd altijd gepest om zijn overgewicht en nu kan Michael zichzelf niet alleen model, maar ook een rolmodel noemen. Wat een prestatie!

Crazy amount of new followers lately so for all the new people that didn't know,,,,,nothing is impossible ??

Een bericht gedeeld door Fat Boy Slim ???? (@mike_fatboyslim) op

ITS NEVER TO LATE IN LIFE TO TAKE CONTROL OF YOUR OWN DESTINY. TAKE CONTROL OF YOUR MINDSET & YOUR EMOTIONS. REMEMBER YOUR STRONGEST AND MOST POWERFUL ASSET IS YOUR MIND? ANYTHING IS ACHIEVABLE! A POSITIVE MIND IS UNDEFEATABLE HOWEVER ONLY YOU CAN MAKE THAT DECISION! I CHANGED MY OUT LOOK AT LIFE AND THE RESULTS STARTED TO APPEAR BEFORE MY EYES, WHAT ONCE WAS A FAR DISTANT DREAM BECAME A REALITY?? #gymlife #fitnessmodel #ibeatobesity #fat2fit #picturesspeakathousandwords #physiquetransformation #instafit #innerstrength #positivityquotes #positivemindset #powerofthemind #controlyourmindoritcontrolsyou #fatloss #dreamsbecomereality #progression #transformationfatloss #consistency #nevergiveup #weightlosstransformation #weightlossjourney

Een bericht gedeeld door Fat Boy Slim ???? (@mike_fatboyslim) op

Bron: The Model House | Beeld instagram