Wie kent Anna Nicole Smith nog? ZO ziet haar dochter er nu uit, precies haar moeder!

Anna Nicole Smith

De dochter van Anna Nicole Smith is haar evenbeeld!

De blonde stoeipoes Anna Nicole Smith (echte naam Vicky Lynn Hogan, red.) werd bekend door haar uitdagende reportages in mannenblad Playboy, maar beroemd door haar relatie met de bejaarde miljardair J. Howard Marshall. Ze trouwde met hem in 1994, toen hij 89 jaar oud was en zij pas 26.

Het huwelijk duurde slechts 14 maanden, tot zijn overlijden in 1995. Na zijn overlijden brak er een langdurig conflict uit tussen Anna Nicole en de kinderen van Marshall, dat tot haar dood in 2007 voortduurde. Anna Nicole's leven was niet altijd even glamoureus, ze heeft een paar heftige gebeurtenissen achter de rug.

Zoon overleden
Zo overleed in 2006 haar zoon Daniel op 20-jarige leeftijd, drie dagen na de geboorte van haar dochter Dannielynn. Daniel Smith zou zijn overleden aan een combinatie van methadon en antidepressiva. Anna Nicole brak, het ging steeds verder bergafwaarts met haar en op 8 februari 2007 werd ze buiten bewustzijn gevonden in hotelkamer. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht, maar het mocht niet meer baten. Anna Nicole Smith overleed op 39-jarige leeftijd, toen haar dochter nog maar 6 maanden oud was. Ze werd begraven naast haar zoon, op de Bahama's.

Dochter
Haar dochtertje Dannielynn Birkhead is inmiddels 11 jaar oud en begint het evenbeeld van haar moeder te worden. Ze woont bij haar vader Larry Birkhead in de Amerikaanse staat Kentucky en het lijkt goed met haar te gaan. Wat een mooi meisje is het aan het worden, wij wensen haar alle goeds toe!

Bron & Beeld Wikipedia