Verbazingwekkend! Zo zien mensen er over 1000 jaar uit!

Ook onze genen zullen veranderen.

Mensen blijven evolueren. Dat we er over 1000 jaar anders uitzien, komt daarom niet als een verrassing. Benieuwd hoe de mens eruit komt te zien? Lees dan snel verder. 

Gezien de gemiddelde sterveling honderd jaar geleden een stuk kleiner was, is de kans groot dat mensen blijven groeien. Zo was de gemiddelde lengte van een man in 1880 1.73m terwijl dat nu 177.8m is. Ook zullen mensen zich ‘mengelen’ met machine’s. Denk bijvoorbeeld aan blinde personen die een bionisch oog krijgen waardoor ze toch kunnen zien.

Dit klinkt wellicht erg science fiction, maar er is zeker een kans dat een aantal mensen over 1000 jaar op de planeet Mars woont. Zeker gezien het feit dat Stephan Hawking aankondigde dat de mens niet heel lang meer heeft op aarde. Op Mars is er 66 procent minder zonlicht dan op aarde. Dat zou betekenen dat pupillen van mensen die op Mars wonen groter worden, zodat ze meer licht kunnen absorberen. Ook zouden personen die op Mars geboren worden langer zijn dan mensen op aarde.

Niet alleen ons uiterlijk, maar ook onze genen zullen veranderen. Zo zou uit een studie blijken dat Hiv-geïnfecteerde kinderen in Zuid-Afrika een gezond leven leiden. Het blijkt dat ze een afweersysteem opbouwen waardoor Hiv zich niet kan transformeren tot Aids.

Bekijk de video hieronder om meer te weten te komen over de mens over 1000 jaar.

Bron: target=_blank rel="noopener noreferrer">Tech Insider | Beeld: Video still