Ongelofelijk, wat knap! Deze vrouw is totaal onherkenbaar door extreem gewichtsverlies...

gewichtsverlies

Monica Kinde is onherkenbaar na extreem gewichtsverlies!

Dat afvallen niet altijd even makkelijk is, daar kunnen de meeste van onze lezers over meepraten. Die paar laatste hardnekkige pondjes die er maar niet af willen en de strijd die dat met zich meebrengt... We zijn allemaal ervaringsdeskundigen.

Zeker nu de zomer eraan komt slaan we allemaal weer massaal aan het diëten om maar een beetje strak in ons badpad te kunnen liggen. Voor de Amerikaanse Monica Kinde ging het allemaal nog wel een stapje verder. Door haar ongezonde eetpatroon kwam ze steeds meer en meer aan, totdat de weegschaal maar liefst 215 kilo aangaf. Niet gek, want ze at op een gegeven moment alleen nog maar junkfood. Tijdens haar drukke studie scheikunde werkte ze naar eigen zeggen gemiddeld zo'n 6000 calorieën naar binnen en dit leidde tot morbide obesitas.
Obesitas
Ze kreeg al last van haar voeten tijdens het lopen van kleine afstanden, autorijden werd steeds moeilijker omdat ze haar gordel niet om kreeg en het stuur in haar buik prikte en ze stapte niet meer in het vliegtuig of de bus omdat ze twee zitplekken in beslag nam. Na haar studie zag ze dat het niet langer zo kon en besloot ze het roer om te gooien. Monica kwam in aanmerking voor een maagband en verloor hiermee de helft van haar gewicht.
Huid
Maar na de operatie kwam ze voor een nieuw probleem te staan: kilo's overtollige huid. De 33-jarige vrouw telde maar liefst 25.000 dollar (zo'n 23000 euro) om deze overtollige huid weg te laten halen en is nu echt onherkenbaar.... In een interview met Daily Mail vertelt Monica dat ze zielsgelukkig is met haar nieuwe uiterlijk en wij snappen wel waarom, bekijk de foto's maar!
Bron &  Beeld: Grazia gewichtsverlies