Stephanie Tency onthult de reden waarom ze vaak coltruien draagt: "Ik heb vijf jaar lang niet op mijn zij geslapen..."

Stephanie

Stephanie Tency wil jonge meiden waarschuwen door haar nare ervaringen te delen...

Ex-Miss Nederland, model en presentatrice Stephanie Tency is sinds vorig jaar te zien in de spelshow Rad van Fortuin, aan de zijde van André Hazes junior. De blonde schone komt met een persoonlijke bekentenis en onthult waarom ze altijd coltruien draagt.

In een video die ze op haar eigen YouTube-kanaal postte vertelt Stephanie dat ze altijd hoog uitgesneden truitjes en coltruien draagt omdat ze recentelijk is geopereerd aan haar borsten. Maar dit is niet de eerste keer dat de 26-jarige Tency onder het mes gaat bij een plastisch chirurg... Vijf jaar geleden onderging ze ook al een borstvergroting, met alle vervelende gevolgen van dien. Ze vertelt dat ze de kliniek niet mag noemen waar ze toentertijd is geopereerd, want dan komt ze in de problemen. Wel vertelt ze dat ze dat het één van de bekendste en grootste klinieken van Nederland was, waardoor ze juist het vertrouwen kreeg dat ze in goede handen was.

Niet was minder waar, de operatie ging helemaal mis. De prothese werd te hoog geplaatst, waardoor ze vijf jaar lang eigenlijk 'totaal ontevreden' was met de aanblik van haar borsten. Vervolgens kreeg ze een infectie na de operatie, doordat de artsen waren vergeten de knopen uit de hechtingen te halen. Uit de wond kwam pus en wondvocht, wat natuurlijk geen goed teken is. Tot overmaat van ramp was dit erg kort voor de Miss Nederland verkiezing... Gelukkig sloeg de antibiotica aan en genas de pijnlijke infectie. Maar hiermee was haar ongemak niet over, want de pijn bleef. Het drukte tegen Stephanie's spieren en borstkas aan en gaf veel last bij het sporten en slapen. ,,Ik heb vijf jaar lang niet eens op mijn zij kunnen slapen", vertelt ze. Een maand geleden besloot ze er toch iets aan te doen en nieuwe implantaten te laten inbrengen, waar ze gelukkig wel heel blij mee is. Stephanie drukt haar volgers dan ook op het hart om goed onderzoek te doen voorafgaand aan een cosmetische ingreep, want het is volgens haar 'niet zomaar iets'.