Wow, zoiets heb je nog nooit gezien: deze vrouw heeft de langste benen ter wereld

Haar benen zijn langer dan een gemiddeld kind van 12!

De Russische schone Ekaterina Lisina is zowel model als basketbalspeelster en als je hoort hoe lang ze is begrijp je meteen waarom; Ekaterina is maar liefst 2 meter en 4 centimeter lang. Dat is al uitzonderlijk, maar vooral haar benen trekken de aandacht en wij snappen wel waarom. De onderdanen van het Russische model zijn maar liefst 1,32 meter lang!

Basketbal
Op 16-jarige leeftijd werd Ekaterina gescout als basketbalspeelster, iets waar ze al behoorlijk wat succes mee heeft geoogst. Zo speelde ze in 2008 met het Russische vrouwenteam voor de Olympische Spelen. Haar beide ouders hebben ook een indrukwekkende lengte (haar moeder is 1,90 meter en haar vader 2 meter) dus het lag al in de lijn der verwachtingen dat Ekaterina ook behoorlijk de lucht in zou schieten. Vader Viktor zag dat zijn dochter al op jonge leeftijd extreem lange benen had, iets waarmee ze veel gepest werd maar wat haar goed in sport maakte.

Wereldrecord
De 29-jarige heeft ambitieuze plannen: "Ik wil graag een officieel record vestigen als langste model van de wereld.” Naast haar lange benen heeft ze ook de grootste voeten van alle vrouwen in haar land. Lastig pumps zoeken zal het voor haar zéker zijn, met schoenmaat 47. “Ik denk zeker dat ik er een voordeel mee heb. Er zijn maar weinig modellen die zo lang zijn als dat ik ben.” Of ze met haar benen een officieel record vestigt, is nog even afwachten. Wij zijn onder de indruk, wat een Amazone! Bekijk de foto's zelf hieronder:

Bron: Libelle | Beeld Ekatarina Lisina