DEZE vrouw (37) heeft negen zoons… en is zwanger van de tiende!

Alexis

Ja, de beschuitjes zullen wéér belegd zijn met blauwe muisjes

Het is weer raak voor de Schotse Alexis Brett (37) en haar man David (42). De twee hebben al negen zoons en verwelkomen binnenkort de tiende.

Of de twee altijd al zoveel kinderen wilden? “Dat was nooit het plan”, vertellen ze aan The Mirror. Alexis bekent dat ze altijd anticonceptie gebruikten, maar dat ze daar immuun voor leek. “Of ik nu de pil slikte of een spiraaltje had, elke keer weer werd ik zwanger.”

Alle kinderen
In 1998 leerden de twee Schotten elkaar kennen en drie jaar later was Alexis zwanger van hun eerste zoon, die nu vijftien jaar is. Hun jongste kind is nog maar een jaar en binnenkort is het stel opnieuw de trotse ouders van een baby.

Met tien kinderen vindt het stel het wel mooi geweest. “Ik heb pijn aan mijn heupen”, bekent Alexis. “Ik denk dat mijn lichaam zegt dat het genoeg is geweest. En daar geef ik het geen ongelijk in.” Na haar aankomende bevalling zal 37-jarige zich daarom laten steriliseren.

Heel wat boodschappenkarren
Negen kinderen, en dus binnenkort tien, is niet goedkoop. Wat er wekelijks door het huishouden van Alexis en David heengaat? Veertien broden, acht dozen ontbijtgranen, twintig appels, twintig bananen, een kilo pasta, negentig zakken chips, twee flessen shampoo en een tube tandpasta.

Bron: MirrorBeeld: The Sun