BIZAR: Barbie laat DIT aan zichzelf opereren, volgens haar een "typisch vrouwendingetje, in het Midden-Oosten doen ze het allemaal!"

barbie

Wat gaat ze nu weer laten doen? Barbie is er heel open over...!

Recentelijk haalde reality-tv ster Samantha van der Plas, beter bekend als Barbie, het nieuws door haar zoveelste borstvergroting.

Geheel tegen de ongeschreven regels van Bekend Nederland in praat Samantha openlijk over wat ze allemaal aan haar uiterlijk laat versleutelen, zo liet ze weten haar borsten een tijdje geleden ook al vergroot te hebben en er niet tevreden mee te zijn. Fans uitten felle kritiek op de ingreep en Samantha liet vervolgens op Facebook weten er helemaal klaar mee te zijn. "Ahum, op Facebook deel ik lief en leed, blijdschap en gekke momenten. En ja, ook mijn nieuwe tieten. Als ik dan de reacties lees, dan denk ik: we zijn in dit land misschien wel een beetje doorgeslagen met onze vrijheid van meningsuiting en met elkaar de les lezen wat wel en niet mag". Nu spreekt ze weer openlijk op Facebook over haar nieuwste cosmetische operatie en wij verwachten dat de bom wel weer zal barsten. Lees verder op de volgende pagina!


Pagina 1/2