Chantal Janzen heeft GROOT nieuws! Wij wensen de presentatrice en haar gezin heel veel geluk

De actrice plaatste een veelzeggend plaatje op Instagram!

Chantal Janzen en man Marco Geeratz zijn alweer een tijdje getrouwd. De twee stapten in 2014 in het huwelijksbootje en hebben samen al een kindje. De presentatrice heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze nog een tweede kindje zou willen en het leek erop dat haar wens is uitgekomen.

De musicalster plaatste vanmiddag een plaatje op Instagram met de tekst ‘HELLO BABY’. Het is geen officiële zwangerschapsaankondiging, maar deze twee woorden zeggen heel veel. De felicitaties stromen dan ook binnen. Menig BN’er waaronder Quinty Trustfull en Huup Stapel reageerden onder de foto en wensen Chantal en haar familie veel geluk. Zou het waar zijn en is Chantal in verwachting? 

UPDATE: Chantal Janzen blijkt niet zwanger te zijn! De suggestieve afbeelding met 'Hello baby' bleek een publiciteitsstunt voor twee nieuwe programma's op haar eigen platform! Nou, dat is in ieder geval gelukt! Het regende reacties op de Twitter- en instagramaccount van Chantal toen ze eerder vandaag de tekst 'HELLO BABY', in gouden ballonletters, deelde. ,,Gefeliciteerd met je zwangerschap'' en ,,Heel leuk!'' klonk het. Anderen dachten aan een nieuw nummer van &C of een nieuw tv-programma.

Bron: Instagram Chantal Janzen | Beeld: videostill