Wat een fantastisch nieuws voor Carolien Karthaus-Spoor en haar man, we wensen ze heel veel geluk!

Carolien
Ze maakten het nieuws bekend met een lief berichtje op Instagram

De grote droom van actrice Carolien Karthaus-Spoor is uitgekomen. De blondine maakte via een kiekje op Instagram het heuglijke nieuws bekend dat zij en haar man, Jon Karthaus, de ouders zijn geworden van een prachtig jongetje.

“Welkom in ons leven, lieve Otis Justus Maurits Karthaus”, schrijft de actrice onder de prent op social media. Op het kiekje is te zien hoe de actrice gelukzalig naar haar kleine wondertje kijkt. Ook laat de fashionista weten dat zij en haar man hun geluk niet opkunnen. “We hebben ons zó op jouw komst verheugd! Laten we nog heel veel avonturen gaan beleven samen. Papa en ik zijn nu al smoorverliefd op jou!”

Getrouwd
Jon dankt zijn faam aan de serie ZOOP waarin hij  speelde. Carolien ontmoette hem toen ze een keer een bezoekje bracht aan de set. Hoewel de vlam niet meteen in de pan sloeg, vonden ze elkaar wel aardig en bleven ze elkaar tegenkomen. De vonk sloeg over toen de twee elkaar weer tegenkwamen op de premiere van Het Schnitzelparadijs (2005). Vorig jaar gaven de twee torenduifjes elkaar het jawoord in Italië. “Het moment dat ik Jon zag, die me in tranen stond op te wachten, was zo bijzonder. Mijn huwelijksdag was de meest liefdevolle dag uit mijn leven”, vertelde Carolien al eerder in een interview met Jan Magazine.

In januari maakte het echtpaar bekend dat hun eerste kind op komst was. Niet veel later deelden ze met de wereld dat ze een zoon kregen.

Bron: Instagram & Jan | Beeld: Instagram