Hier worden Grease-fans héél blij van.... Kunnen we Danny en Sandy nog één keer samen zien?

Grease

Wij zwijmelen nog steeds weg bij Grease!

Eén van de grootste klassiekers van het witte doek en een film die generatie op generatie nog weet te boeien: Grease. Ook wij zetten hem eens in de zoveel tijd nog op en kunnen de liedjes stuk voor stuk meezingen.

Het is alweer 40 jaar geleden dat Grease verscheen en dat moet volgens hoofdrolspelers John Travolta en Olivia Newton-John gevierd worden. De twee hebben zelfs plannen om terug te keren als de iconische Sandy en Danny....! Het is nog niet duidelijk in wat voor vorm de reünie plaats zal vinden, maar dat de 40-jarige verjaardag van Grease niet ongemerkt voorbij zal gaan is wel duidelijk. ,,We zijn nog bezig met het bedenken van verschillende concepten.

Voorlopig hebben we nog niets concreets dat we kunnen melden", aldus Newton-John, die wel aangeeft dat ze haar stem moet trainen om weer te kunnen zingen. De blondine vindt het onwerkelijk hoe snel de tijd voorbij is gevlogen. ,,Veertig jaar Grease. Het is ongelooflijk, echt." Wij kunnen niet wachten om ze weer samen op het witte doek te zien, jij ook? Om je even in de stemming te brengen hieronder één van de grootste hits uit de film: