Déze kerstballen uit de kerstcollectie van Primark zijn nu al een hit, wij snappen wel waarom!

primark

Van deze Primarkkerstballen krijg je spontaan zin in de feestdagen

Een koude winter lijkt nog ver weg, maar als het aan de Primark ligt begint het nu al met sneeuwen. De kersttruien, warme pyjamas en knusse kleedjes liggen alweer overal in de winkel en wij krijgen zowaar zin in de winter. En een naderende winter betekent ook een naderende kerst!

De echte kerstliefhebbers zijn nu al aan het aftellen totdat de boom weer opgetuigd mag worden en als wij deze nieuwe kerstballen van Primark zien krijgen wij ook wel de kriebels...

Kerstsferen
Ook de kerstaccessoires liggen alweer bijna in de schappen bij de Britse budgetketen en van deze kerstballen raken wij spontaan in de kerstsferen! De modeketen heeft al een aantal beelden van die collectie gedeeld en de kerstballen zijn al een succes voordat ze überhaupt  in de winkels liggen.

Schattige boom
Het zijn namelijk niet zomaar ballen, maar Disney-kerstballen! Het is niet bekend of de kerstballen met onder andere Minnie Mouse-oren ook in Nederland verkocht gaan worden, maar dat is vaak met grote collecties als deze wel het geval. Anders zouden we er bijna een tripje naar Engeland voor over hebben. Dit jaar krijgen wij in ieder geval de schattigste kerstboom ooit vól met Disney-ballen! Er is ook nog een pakketje met beschilderde ballen met Disney-figuren als Olaf, Doornroosje en Winnie de Poeh. Is het al kerst?

Primark

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Primark