Monique openhartig over zware bevalling: "Bij iedere wee stopte zijn hartje..."

De bevalling van Monique was een traumatische ervaring...

Het is inmiddels alweer dik een halfjaar geleden dat André Hazes jr. en zijn vriendin Monique Westenberg hun zoontje André Hazes III op de wereld mochten verwelkomen. Het jonge gezin geniet ontzettend van elkaar, maar dit genieten is niet vanzelfsprekend.

De bevalling van Monique was ontzettend zwaar en in het YouTube programma Babyproof deelt ze haar heftige ervaringen met actrice Liza Sips. De zwangerschap verliep heel rustig en zo kwam het stel ook in het ziekenhuis aan. Ze keken zelfs nog samen GTST, maar even later veranderde alles. Het hartje van de kleine André ging steeds langzamer slaan en er werd groot alarm geslagen. 'Code rood’ voor het artsenteam dat de geboorte in de operatiekamer zou begeleiden tekenden de absolute panieksituatie daar.

“En in één keer ging het mis, zijn hartje stopte bijna. Omdat het navelstrengetje over zijn hoofd heen lag, stopte bij iedere wee het hartje”. Toen het mannetje eindelijk ter wereld kwam, kon Monique haar zoon ook niet gelijk in de armen sluiten. “Ik ging na de bevalling pas out, dus ik moest echt even bijkomen”. Toch heeft de heftige bevalling haar niet afgeschrikt. “Als je hem dan eindelijk in je armen hebt, dat gevoel… dan zou ik het zo weer doen”.

Bron: Beau Monde | Beeld Instagram