Ongelooflijk: zó ziet Betty Rizzo uit Grease er nu uit

Rizzo

Stockard Channing die Betty Rizzo speelde is onherkenbaar

“You’re the one that I Want” kunnen velen in volle borst meezingen. Grease is een iconische film en menig mens heeft de musicalfilm meerdere keren gezien. Niet alleen Danny Zuko en Sandy Olsson sloten we in ons hart, maar ook de pittige Betty Rizzo verdiende er een plekje. Alleen ziet de dame er tegenwoordig heel anders uit…

We zijn allemaal een jaartje ouder geworden sinds Grease uitkwam, maar de verandering die Stockard Channing onderging, oftewel Betty Rizzo, slaat wel alles. De actrice is nog altijd werkzaam in het wereldje, maar nadat ze recentelijk in The Andres Maar Show te gast was, kunnen mensen niet uitgepraat raken over haar nieuwe uiterlijk.

Gezicht 
De destijds 33-jarige Stockard Channing bouwde na Grease een succesvolle Broadway-carrière op en nog steeds staat ze regelmatig op de planken. Ze speelt momenteel in het stuk Apologia en was ter promotie hiervan te gast in The Andrew Maar Show. Alleen na het aanschouwen van het tv-optreden, raakten mensen niet uitgepraat over haar voorkomen. “Wat is er met haar gezicht gebeurd?”, vraagt iemand zich af en een ander constateert dat ‘Ze er compleet anders uitziet’. Sommigen vergelijken Stockard zelfs met de Joker.

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Videostill YouTube Grease