Dit lijkt een 'gewone' foto van een pasgeboren baby, maar als je nog een keer kijkt... Zie jij het?!

Deze pasgeboren baby poseert met een wel heel bijzonder voorwerp...

De Amerikaanse Lucy Hellein werd onlangs zwanger, wat opzich natuurlijk een prachtige gebeurtenis is. Het bijzondere is alleen dat ze destijds een spiraaltje gebruikte om zwangerschap te voorkomen. Niet helemaal de bedoeling dus!

Op social media deelde Lucy een foto van de pasgeboren Dexter en deze foto ging viraal om een wel heel bijzondere reden. De kleine Dexter heeft het spiraaltje van zijn moeder in zijn hand! Het beeld werd honderdduizenden keren gedeeld.

 

Mirena Fail
Lucy zette bij de foto de tekst 'Mirena fail', verwijzend naar het voorbehoedmiddel dat zijn werk niet deed. De vrouw uit Fort Mitchell, Alabama had het spiraaltje in augustus vorig jaar laten inbrengen. "Het was al mijn derde spiraaltje en de vorige twee hadden prima gewerkt", vertelt ze aan Metro. "Tot ik in december plots te horen kreeg dat ik zwanger was. Ik nam aan dat het nog maar enkele weken zo was, maar uit de echo bleek ik al achttien weken zwanger te zijn." Het spiraaltje was nergens op de echo terug te zien, de gynaecoloog dacht dat het misschien was uitgevallen. De kersverse moeder beklemtoont wel dat de jongen meer dan welkom is. Lucy was vandaag uitgerekend, maar werd vorige week donderdag al geboren. "Hij mag dan wel niet gepland zijn, mijn familie en ik voelen ons ongelooflijk gezegend met zijn geboorte."

De ouders van Dexter plaatsten als grap het spiraaltje in het knuistje van hun pasgeboren zoontje! 

Bron: AD | Beeld Lucy Hellein