Prachtig nieuws voor Ronald de Boer, het is hem eindelijk 'gelukt'!

Ronald de Boer is in zijn nopjes met het nieuws

Ronald de Boer heeft al vijf dochters, maar dit weerhield hem er niet van om nog één keer te proberen een zoon te verwekken. De 46-jarige De Boer werd in 2013 vader van zijn vijfde dochter. "Bij zoveel dochters denk je bij de volgende wel: 'een jongetje zou leuk zijn'", zei De Boer destijds. "Misschien gaat het ooit nog een keer gebeuren."

En die droom lijkt nu eindelijk werkelijkheid te zijn geworden, want de Boer onthulde tijdens Fox Sport dat zijn vriendin in verwachting is... Van een zoon! Het babynieuws werd zondag spontaan aangekondigd tijdens het tv-programma. De heren hadden het over voetballer Eljero Elia, die vertelde nog een zoon te willen na drie dochters. "Uiteindelijk is het Ronald de Boer ook gelukt'', zei Fox-presentator Jan Joost van Gangelen, waarop De Boer reageerde: "Dat weet eigenlijk nog niemand, maar ik krijg een zoon, ja.''

Met zijn vriendin Suze van Rozelaar heeft De Boer twee dochters: Fenna en Linde. De ex-voetballer heeft uit een eerder huwelijk drie dochters: Brooke, Maxime en Demi. Wij wensen Ronald en zijn gezin veel geluk en gezondheid toe!

Bron: Telegraaf | Beeld Hollandse Hoogte