Rapper Brace heeft heel erg goed nieuws! Gefeliciteerd Brace, wij zijn blij voor je!

brce

Rapper Brace heeft het voor elkaar!

Rapper Brace, onder andere bekend van zijn hits met Ali-B en door zijn deelname aan The Voice of Holland, heeft zijn vriendin Isabella ten huwelijk gevraagd op het podium. Brace en Isabella zijn al 12 jaar samen en hebben samen een zoontje van 2.

Toch trouwden de twee nooit, tot Brace zijn vriendin gister ten huwelijk vroeg. Isabella zet van het aanzoek een een filmpje op Instagram met daarbij de volgende tekst:

Ruim 12 jaar geleden leerde ik jou kennen. Vanaf moment 1 waren wij maatjes die aan elkaar gewaagd waren. Wij konden chillen, gek doen maar ook discussies voeren als een getrouwd stel. Wat haatte ik jou arrogante kop en kon jij mijn grote mond niet uitstaan. Jij leefde jou leven en ik die van mij. Maar op een of andere manier kruisden onze wegen altijd weer. Tot op een dag de vonk oversloeg en wij beiden wisten dat we niet langer als vrienden door t leven wilden gaan. Vanaf dat moment maakte we zoveel mooie herinneringen en leek ons leven samen perfect. Maar het leven zou het leven niet zijn zonder tegen slagen want die roze wolk veranderde in een donkere wolk en al onze mooie herinneringen en vriendschap werd op de proef gesteld. Maar de liefde voor elkaar overwon ?? En nu 6 jaar later...kijk waar we vandaag de dag staan. Wat wij samen hebben bereikt.Wat we geleerd hebben... Ik weet dat ik met niemand anders op deze aardbodem liever trouw dan mijn maatje, mijn discussiepartner, de vader van onze zoon, mijn grootste liefde???

Een video die is geplaatst door Isabella (@justlovelybella) op