Test: welk Chinees dier ben jij? Dit doet bijzondere onthullingen over je karakter!

Welke Chinees dier ben jij?

Astrologie, je gelooft er heilig in of je vindt het de grootste onzin. Of je er nu in gelooft of niet, het is wel leuk om te kijken of het klopt met je karakter. Sommige eigenschappen van ons sterrenbeeld komen precies overeen met hoe wij in elkaar zitten en we worden af en toe behoorlijk verrast door een treffende omschrijving.

De Westerse sterrenbeelden, die kennen we inmiddels wel. Maar kende je de Chinese astrologie al? Er zijn verschillende soorten Chinese astrologie en de meest bekende is Ba Zi Chinese Zodiac. Het grootste verschil met de Westerse astrologie is dat de Chinese sterrenbeelden per kalenderjaar lopen in plaats van per maand, zoals wij het kennen. De omschrijvingen bij deze sterrenbeelden zijn bijzonder accuraat, wij stonden te kijken van hoeveel we er van onszelf in herkenden. Wil jij weten welk Chinees sterrenbeeld jij bent en wat dit over je karakter zegt? Kijk dan naar onderstaand schema en lees verder!

Kijk naar je geboortejaar om te zien wat jouw Chinese sterrenbeeld is:

Dit betekent je Chinese sterrenbeeld:

  • Rat: de rat is sociaal en extravert, charmant en zeer energiek. Ratten houden ervan om onder de mensen te zijn en gedijen het beste in een sociale omgeving. De rat werkt het beste met een concreet doel en een plan om deze te bereiken. Ze zullen dan ook keihard werken om te krijgen wat ze willen en laten zich door niemand een strobreed in de weg staan. Dit kan er echter voor zorgen dat ze als egoïstisch, inhalig en arrogant worden gezien. De rat kan met iedereen overweg, maar vooral met apen, draken en ossen. De haan, de geit en het paard zullen nooit hun beste vrienden worden.
  • Os: de os is een betrouwbaar, introvert en rustig. Daarnaast zijn ossen erg geduldig en werken hard en gestaag door. Ze hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je kan altijd op ze bouwen. Principes, normen en waarden zijn heel belangrijk voor de os, ze komen hun beloftes ook altijd na. De os kan het beste overweg met de haan, rat en de slang en het minst met de tijger.
  • Tijger: tijgers hebben een magnetische aantrekkingskracht op anderen. Ze worden vaak heel aantrekkelijk bevonden door hun charmante uiterlijk en sprankelende persoonlijkheid. Ze barsten van de energie, zijn zelfverzekerd en hebben een groot empathisch vermogen. De tijger houdt van verrassingen en spontaniteit en kan niet goed tegen sleur. In momenten van angst kunnen ze zich tot het agressieve toe verdedigen. Ze zijn heel gevoelig en worden snel gekwetst, daarom kunnen ze soms lastig zijn om mee om te gaan. Tijgers kunnen het beste overweg met honden en paarden, het minst met apen, ossen en slangen.

Lees verder op pagina 2 om de rest van de sterrenbeelden te zien!


Pagina 1/3