Deze vrouw wordt in elkaar geslagen door haar buurman en ZO gaat de politie ermee om.. Dit is toch schandalig? Delen svp!

pauline-groenhof

Zo ga je toch niet met slachtoffers om?

Vorige week vrijdag stond Pauline Groenhof op 07:10 op het punt om naar haar werk toe te gaan, toen ze op straat opgewacht werd door haar buurman. Niet wetende wat er aan de hand was (er is nooit iets voorgevallen tussen de twee) versperde de buurman haar weg en zei hij: "Niet zo snel, Pauline.."

Nadat Pauline de hoek om kwam lopen versperde de buurman haar de weg en sloeg hij haar direct met zijn vuist in haar gezicht. Pauline zegt dat ze zich vorige jaar netjes aan de man heeft voorgesteld en dat er 'hallo's' en 'goedemiddag's' uitgewisseld werden wanneer zij en haar buurman elkaar tegenkwamen. Niks heeft ooit een aanleiding gevormd voor een conflict. De klap komt dan ook totaal uit het niets. Maar dit is nog niet alles. Nadat hij Pauline heeft gestompt, heeft hij haar ongeveer drie minuten lang geslagen met beide vuisten. Na drie minuten kwam een andere buurman naar buiten, waardoor haar aanvaller er gelukkig vandoor ging. En hoe de politie vervolgens reageert op het voorval.. Belachelijk.


Pagina 1/2