Wie was er ook zo weg van The Sound Of Music? ZO ziet het gezin Von Trapp er nú uit!

Het gezin Von Trapp in de klassieker The Sound of Music

Een absolute klassieker in het musicalgenre is toch wel The Sound of Music. De film uit 1965 is nog steeds alom geliefd en wij begrijpen wel waarom, we kijken hem zelf minstens nog één keer per jaar. Het gezin Von Trapp steelt onze harten keer op keer en van de muziek krijgen we nog steeds geen genoeg.

De film is inmiddels alweer 52 jaar oud, ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Wij vroegen ons af hoe het nu met de acteurs gaat en daarom gingen we eens op onderzoek uit. Wat zijn de acteurs veranderd in die jaren! Sommigen acteren nog steeds, anderen zijn iets anders met hun leven gaan doen en er zijn zelfs al een paar acteurs overleden.

Julie Andrews speelde Maria en is nog steeds een succesvol actrice. 

Legendarische Hollywood-actrice Eleanor Parker speelde de rijke barones Elsa Schraeder. Zij overleed in 2013. 

Angela Cartwright speelde de 10 jaar oude Brigitta. Ze heeft na The Sound of Music nog in veel films en series gespeeld. 

De strenge Kapitein Von Trapp werd gespeeld door Christopher Plummer, nog steeds een gevierd acteur.

Friedrich Von Trapp werd gespeeld door de jonge Nicholas Hammond, die daarna rollen in televisieseries speelde. 

De prachtige en verliefde oudste dochter Liesl werd gespeeld door Charmian Carr, die afgelopen jaar overleed op 73-jarige leeftijd. Ze schreef twee boeken over haar Sound of Music tijd: Forever Liesl en Letters to Liesl. 

Je herkent haar meteen! Debbie Turner speelde de rol van Marta. Ze was toen nog maar 6 jaar oud! Ze doet niks meer in de showbizz, maar heeft een eigen bloemenzaak. 

Wie was er ook zo weg van deze prachtige musical? Laat het ons weten!

Bron & Beeld: The Hollywood reporter