Wendy van Dijk emotioneel over groot gemis: "Hartverscheurend dat je Sem niet ziet opgroeien"

Een bijzonder emotionele dag voor Wendy van Dijk...

Wendy van Dijk mist haar overleden vader nog elke dag. Elf jaar geleden overleed Jaap van Dijk na een ziektebed van acht maanden op 62-jarige leeftijd aan darmkanker. Wendy en haar vader waren erg hecht, dit maakt dat het gemis elke dag nog groot is.

Op Instagram staat Wendy stil bij de sterfdag van haar vader, met een foto van zoontje Sem en Jaap op het strand. Bij het kiekje schrijft Wendy: "In memoriam. Mijn lieve papa. Jij en Sem waren onafscheidelijk. Het ergste van het ongeneeslijk ziek zijn was dat je Sem niet zag opgroeien, zei je. Hartverscheurend. Toch hoop ik dat je er wat van mee krijgt. 11 jaar moeten we je al missen..kom nou maar weer terug! #in memoriam #jaapvandijk #ikhouvanjou #vooraltijdinonshart #wallesoffenies #drigjandorisinhetbos #koosnaampje"Wendy kan op veel steun rekenen van haar fans. Zo schrijven haar volgers "Heel veel sterkte" en "Dikke kus" bij de afbeelding.

Tattoo
Een tijd geleden liet Wendy samen met haar broer Mike een bijzondere tattoo zetten met een emotionele betekenis. De tattoo betekent dan ook 'papa' in het Tibetaans. Wendy kon de plannen voor de tattoo nog aan haar vader vertellen: “Papa, ik wil een tatoeage laten zetten, als eerbetoon aan jou. Vind je dat goed?”, vroeg Wendy jaren geleden. Haar vader was ontroerd en vond het ‘heel bijzonder’. Wij wensen haar heel veel sterkte op deze zware dag.

Bron: Telegraaf | Beeld videostill