Zó krijg je je tv-, computer- en laptopscherm dus écht stofvrij

stoffig

Wij hadden geen idee dat het zo simpel kon!

Wanneer je achter je laptop aan het werk bent of langs je tv loopt, zul je daar met enig regelmaat een laagje stof aantreffen. Wanneer je gewoon naar je beeld kijkt, zie je het vaak niet, maar wanneer  je geconcentreerd naar je beeldscherm loert, valt het vaak niet te missen. Storend is het niet per se, maar lekker is het ook niet.

Wanneer je dan met een doekje langs je tv-scherm gaat, word je vaak direct overmand door frustratie. Je scherm ziet er daarna namelijk niets schoner uit. Je lijkt te kunnen poetsen wat je wilt, maar dat vervloekte scherm wordt maar niet stofvrij. En dat komt doordat je het gewoon helemaal verkeerd aanpakt. Het geheim? Een koffiefilter.

Toegegeven: het zal er even vreemd uitzien wanneer iemand een koffiefilter gebruikt om laptop-, televisie- en computerschermen af te nemen, maar dit is wel degelijk het geheim voor een stofvrij scherm. Je hoeft enkel alleen je koffiefilter open te knippen en hiermee langs het desbetreffende scherm te vegen. De stof wordt dit keer wél opgenomen!

Bron: Buzzfeed. Beeld: Warmerise forum