Aftellen met Minoes: Action verkoopt adventskalender voor katten

adventskalender katten

24 dagen lang een lekkere snack voor je kat om in de kerststemming te komen

We maken er geen geheim van dat we dol zijn op adventskalenders. Elke dag een chocolaatje, theetje of in sommige gevallen zelfs een klein cadeautje – is er een betere manier om in de decembersfeer te komen? Dit jaar kan je kat ook meegenieten, want Action komt met een speciale adventskalender voor je huisdier.

Adventskalender

Het mag nog eens gezegd worden: onze liefde voor adventskalenders is groot. Ze zorgen ervoor dat je al vanaf 1 december iedere dag een beetje Kerstmis viert. Dat vakje openpeuteren vormt in de laatste maand van het jaar een heus ritueel met het hele gezin én met je huisdier. Winkelketen Action komt namelijk met een adventskalender met snacks voor je kat. Zo kan Poekie of Minoes letterlijk meeproeven van de kerstsfeer!

Lekkere snack

Zie jij het wel zitten om je pluizige vriend 24 dagen lang te verrassen met een lekkere kattensnack? Je scoort de adventskalender voor 4,77 euro in de Action-winkels of online. Daar kun je ook meteen een exemplaar aanschaffen voor jezelf en je (klein)kinderen. Kies je voor traditionele chocola, of toch voor geurkaarsen, make-up en Disney-knutselspullen? Wij tellen alvast af tot we kunnen beginnen met aftellen…

Lees ook: Aftellen: deze kerstfilms staan dit jaar nieuw op Netflix

Bron: Action | Beeld: Pexels