Action opent deuren weer voor click & collect

action click & collect

Vanaf vandaag kun je weer bestellingen ophalen bij de koopjeswinkel

Heb jij het koopjesjagen bij de Action erg gemist de afgelopen weken? Dan wordt het leed nu een beetje verzacht. Vanaf vandaag is de winkel namelijk weer open om bestellingen op te halen.

Click en collect

Het is een kleine versoepeling te midden van de harde lockdown: niet-essentiële winkels mogen hun deuren weer openen voor het ophalen van bestellingen. Lekker rondstruinen door de winkelstraten zit er nog niet in, maar online aankopen doen wordt zo wel een stukje makkelijker. Winkelketen Action start ook met de zogenoemde ‘click & collect’-service, al is het met een beperkter aanbod dan er normaal in de schappen ligt.

Online producten reserveren

Op de website van de winkelketen kun je zo’n 1800 artikelen reserveren om op te halen in een winkel bij je in de buurt. Niet ieder product komt voor click & collect in aanmerking. Dit staat aangegeven in de webshop.

Voorwaarden

Ook worden er een paar voorwaarden gesteld aan het plaatsen en ophalen van de bestelling. Zo moet je minimaal 15 euro besteden bij je bestelling. Daarbij komt nog 1 euro aan servicekosten. Van elk product mag je maximaal vijf stuks reserveren. Let er bij het ophalen van je bestelling op dat je alleen met pinpas, creditcard of mobiel mag betalen. Contant geld of cadeaubonnen worden niet aangenomen. Wees ook oplettend bij het plaatsen van je bestelling, want in de winkel kun je geen aanpassingen meer doen aan de gereserveerde producten. Welke producten precies beschikbaar zijn voor click & collect, is afhankelijk van de winkel die je selecteert voor afhalen.

Lees ook: Vandaag overleg avondklok, ‘serieuze optie om te verlengen tot 2 maart’

Bron: Action | Beeld: Screenshot Google Maps, Action