Opgelet: Action stopt met click & collect

Afhalen in de winkel is vanaf deze datum niet meer mogelijk

De afgelopen weken moest je een afspraak maken om te winkelen bij de Action óf je artikelen online bestellen en vervolgens ophalen. Vanaf deze week is dat verleden tijd. De winkelketen stopt namelijk met ‘Click & Collect’.

Click & Collect

Voortaan moeten we weer zelf door de Action struinen in plaats van online de leukste koopjes te selecteren. De budgetwinkel stopt namelijk met de Click & Collect-service die de afgelopen weken veel gebruikt werd. Vanaf 28 april kun je niet meer online je favoriete producten reserveren en vervolgens afhalen in de winkels. “We stoppen met Click & Collect omdat de winkels weer open zijn”, meldt Action daarover op de website.

Winkels open

Vanaf 28 april zijn de winkels weer ‘gewoon’ open, zonder tijdslimiet en zonder afspraak. Daardoor voelt de Action niet meer de noodzaak om de Click & Collect-service aan te bieden.

Veiligheidsmaatregelen

Wel geldt er in de Action, zoals in alle andere winkels die hun deuren weer openen, een maximumaantal klanten. Zijn er al veel klanten in de winkel, dan kan het zijn dat je even buiten de deur moet wachten. Ook gelden bij het winkelen nog steeds de basismaatregelen, zoals een mondkapje dragen, handen ontsmetten, afstand houden en zoveel mogelijk in je eentje langskomen.

Lees ook: Stralend lenteweer op eerste dag met open terrassen

Bron: Action | Beeld: Screenshot Google Maps