Actrices gezocht voor de drie prinsesjes in serie Máxima

Amalia, Alexia, Ariane

Aanmelden maar!

Het eerste seizoen van de serie Máxima was een hit, en dat betekent natuurlijk dat er ook een tweede seizoen moet komen. De voorbereidingen zijn dan ook in volle gang, alleen de makers zijn nog op zoek naar actrices die de rollen van Amalia, Alexia en Ariane kunnen vertolken. 

Actrices voor Amalia, Alexia en Ariane

De voorkeur van de makers gaat uit naar drie blonde zusjes die zowel Nederlands als Spaans spreken. Het gaat om Amalia, Alexia en Ariane in hun jongere jaren. Ze casten dan ook meiden die de rollen van drie, vijf en zes jaar kunnen spelen én die van zes, acht en negen jaar. Ken jij drie blonde zusjes in deze leeftijdscategorieën die ook een woordje Spaans kunnen? Klik dan hier om ze aan te melden.

Seizoen twee

In het tweede seizoen van Máxima zien we Delfina Chaves en Martijn Lakemeier weer in de rol van Máxima en Willem-Alexander. In het eerste seizoen konden we zien hoe de twee elkaar ontmoetten, hoe de liefde tussen ons koningspaar opbloeide en welke moeilijkheden ze onderweg tegenkwamen.

Ook Elsie de Brauw en Sebastian Koch zien we weer terug als Beatrix en Claus. Seizoen twee zal verdergaan vanaf het punt waar seizoen een stopte, namelijk vanaf het verlovingsinterview van Máxima en Willem-Alexander. Wat we in seizoen twee gaan zien is nog onbekend, maar wel mag nu duidelijk wezen dat de prinsesjes op het beeldscherm zullen verschijnen.

De opnames van seizoen twee starten in oktober. Wanneer seizoen twee op Videoland te zien zal zijn, is nog onbekend.

Lees ook: Fan van Boer zoekt Vrouw? Dan vind je dít nieuwe programma ongetwijfeld ook leuk

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld