Aha! Déze sterrenbeelden zijn dol op Pasen

sterrenbeeld Pasen

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Morgen is het tijd voor veel gezelligheid en lekkernijen, het is namelijk bijna Pasen! Ben jij nu al enthousiast en kan je niet wachten tot morgen? Dan is de kans groot dat Pasen jouw favoriete feest van het jaar is. En om daar nog een keertje achter te komen, hebben wij de sterrenbeelden die dol zijn op Pasen voor je op een rijtje gezet.

Tweeling

Uren kletsen met familieleden onder het genot van een heerlijk ontbijtje klinkt mensen met het sterrenbeeld Tweeling als muziek in de oren. Dit sterrenbeeld is gek op gezelligheid en lekker eten. Een Tweeling is zich al maanden aan het voorbereiden door lekkere recepten op te zoeken en versieringen aan te schaffen. Ook hebben ze honderden ideeën over waar ze de Paaseieren gaan verstoppen voor de kleintjes in de familie. Kortom: Pasen ziet dit sterrenbeeld als een groot feest.

Waterman

Een Waterman is een echte denker en duikt graag in de geschiedenis van Pasen. Waar komt het feest eigenlijk vandaan? Een Waterman wil er alles van weten. Ook de niet gelovigen verdiepen zich graag in de betekenis van Pasen. Daarnaast ziet een Waterman dit feest als een perfecte gelegenheid om samen te komen met familie en vrienden. En Pasen is natuurlijk een uitstekend excuus om zoveel mogelijk lekkernijen te eten.

Ram

Ben jij een Ram? Dan is Pasen jouw moment om te stralen. Dit sterrenbeeld is geboren in de lente en kan niet genoeg krijgen van het voorjaarszonnetje en alle kleuren die komen kijken bij dit seizoen. Daarnaast houdt een Ram van spelletjes spelen en gezelligheid. Een Ram neemt graag het voortouw en zal ongetwijfeld een onvergetelijke Pasen organiseren.

Lees ook: Hebben: Action verkoopt loungeset voor een prikkie

Bron: Dingen Voor Vrouwen | Beeld: Pexels