Let op: Albert Heijn kondigt veiligheidswaarschuwing voor krakelingen af

albert heijn

Er zit een verkeerd etiket op het product

Fouten maken is menselijk en tijdens de productie van artikelen gaat er weleens iets mis. Zo ook tijdens de productie van lekkere krakelingen die je kunt kopen bij supermarkt Albert Hein. De supermarktketen haalt dit product per direct uit de schappen. Hieronder lees je om welke voedselwaarschuwing het gaat.

Waarschuwing

Heb jij onlangs chocolade krakelingen bij de Albert Heijn gekocht? Let dan goed op. De supermarkt roept AH krakelingen puur terug, omdat er een verkeerd etiket op het product zou zitten.  “Albert Heijn heeft besloten de AH Krakelingen puur met houdbaarheidsdatum 16 februari 2024 per direct uit de winkels terug te halen”, klinkt het op de website van de winkel.

Allergenen

In de verpakking van de krakelingen zit geen puur product, maar gaat het om een andere soort die de allergenen melk en hazelnoot kan bevatten. Dit staat nu dus niet op het etiket vermeld. Klanten die allergisch zijn voor melk en hazelnoot worden verzocht om de krakelingen niet te consumeren. Allergisch voor hazelnoot of melk? Dan kun je het product terugbrengen naar de Albert Heijn en zul je het aankoopbedrag terugkrijgen.

krakelingen

Geen allergie voor bovenstaande allergenen? Dan kun je de AH krakelingen gewoon eten. “Wij bieden onze verontschuldigingen aan voor dit ongemak”, aldus Albert Heijn.

Lees ook: Supermarkten maken vaak fouten in de prijs bij aanbiedingen

Bron: Albert Heijn | Beeld: Adobe Stock, Albert Heijn