Albert Verlinde wil in gesprek met Humberto Tan over conflict

verlinde-tan

Hij wil het er uitgebreid over hebben

Presentator en showbizzdeskundige Albert Verlinde wil graag nog een keer met collega Humberto Tan in gesprek. Dat zei Verlinde gisteren in Shownieuws. Er is al een tijd sprake van een conflict tussen de twee en Verlinde wil de strijdbijl begraven.

Hoop op een uitgebreid gesprek

Verlinde en Tan hebben elkaar in juni al kort gesproken tijdens het Amsterdam Diner. “Hij kreeg toen een heel mooie onderscheiding en toen ben ik naar hem toegestapt. Ik hoop nog wel op een uitgebreid gesprek”, aldus Verlinde. “Ik vind nog steeds heel veel van wat er gebeurd is. Op een gegeven moment kun je excuses blijven aanbieden. Maar ik zeg steeds: ik kan op m’n knieën de Mont Blanc gaan beklimmen nu, maar het houdt ergens op. Dus ja, we gaan het zien.”

Beschuldiging en aangifte

Er ontstond een conflict toen Verlinde Tan in januari van mogelijk grensoverschrijdend gedrag beschuldigde. Dat gedrag zou hebben plaatsgevonden bij Tans talkshow RTL Late Night. Verlinde begon over de kwestie tijdens een gesprek over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Later bood hij zijn excuses aan, maar Tan besloot alsnog om aangifte tegen hem te doen vanwege ‘lasterlijke’ uitspraken.

Lees ook: Toch nog nazomer: volgende week relatief hoge temperaturen

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress