André Hazes over zus Roxeanne: ‘We zijn patronen aan het doorbreken’

André

De zanger schoof donderdagavond aan bij JINEK

André Hazes verscheen afgelopen donderdag weer op televisie na een hele lange mediapauze. Dee Hazes-telg schoof aan bij JINEK, waar hij openhartig sprak over zijn verslaving, zijn familie en zijn comeback. 

Zus

Dré junior schoof donderdagavond aan tafel bij Eva Jinek om te praten over zijn verslaving. Zo kwam er al eerder naar buiten dat hij vanaf zijn twaalfde alcohol dronk en op zijn vijftiende begon met cocaïne. Zijn jarenlange gebruik werd op een gegeven moment zó erg, dat hij in een diepe put belandde.

Ook over zijn jeugdtrauma’s praatte de Hazes-telg openhartig. Zijn zus Roxeanne praatte hier al eens eerder over. “Je komt erachter dat je aan sommige dingen niks kunt doen. Dat is vroeger in mijn jeugd voor mij bepaald. Wat wij allemaal moesten slikken, zien, horen en waar we niet over mochten praten.”

Moeder

Ook benoemt hij zijn moeder. “Dan denk ik, Jezus mam, wat heb jij een hoop steken laten liggen”, spreekt hij uit. Verder legt hij uit dat hij samen met zijn zus patronen heeft proberen te doorbreken. Ook vindt André de familiesituatie erg pijnlijk. Zo doet Roxeanne niet meer mee aan Holland Zingt Hazes en vertelt André dat hij geen contact meer met haar heeft. Wel benoemt hij dat zijn zus ongelofelijke ballen heeft dat zij ‘nee’ zei.

Contact

Ook heeft Hazes momenteel geen contact meer met zijn moeder. Als Eva Jinek vraagt of hij zijn moeder dingen kwalijk neemt, geeft Dré toe dat hij dat wel doet. “Maar ik vind haar ook heel zielig. Sommige dingen kan ze niet zoveel aan doen en sommige dingen worden haar aangedaan. Ik vind ons gezinnetje een beetje sneu.” En hoewel het tussen het gezin op dit moment niet botert, hoopt André wel dat ze ooit weer met elkaar door een deur kunnen.

Lees ook: Johnny de Mol keert terug bij HLF8

Bron: Metro Nieuws | Beeld: BrunoPress