B&B-Anne over Walter: ‘Blij dat ik niet verliefd geworden ben’

Anne Walter

‘Ik heb verhalen gehoord’

We leerden Anne allemaal kennen in het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde. Hierin reisde ze af naar Frankrijk om te kijken of ze een klik had met Walter. Helaas was dit niet het geval, maar nu – een aantal maanden later – vraagt ze zich af of dit überhaupt wel een kans van slagen had. Niet heel lang geleden kwam er namelijk naar buiten dat Walter al vóór zijn deelname een relatie heeft met een andere dame. Enne, daarom is Anne boos.

Niet verliefd

In B&B Vol Liefde hoopte Anne de liefde te vinden bij Walter, de echte spraakmaker van het seizoen. Helaas zat die liefde er niet in, maar een vriendschap tussen de twee zat er wél in. En om Walter te supporten wilde ze dan ook graag langskomen bij het dansfestijn die hij organiseerde bij Schiphol. Helaas liep die planning in de soep, aangezien Walter zijn feestje heeft moeten cancelen omdat zijn ‘accu leeg is’.

Echter, was dat voor Anne geen reden om niet te komen. De dame in kwestie had daarvoor al laten weten dat ze toch niet meer zou komen. “Ik had al afgezegd omdat ik er na de laatste berichten geen behoefte aan had. Ik ben heel blij dat ik niet verliefd geworden ben, dan had ik het toch wel heel pijnlijk gevonden”, legt ze uit aan RTL Boulevard.

Verhalen gehoord

“Als je verliefd wordt op iemand die op voorhand eigenlijk al niet toegankelijk is… dat vind ik niet zuiver”, gaat ze verder. “Ik heb verhalen gehoord, en als die waar zijn, dan vind ik dat hij zich nog lang staande heeft gehouden.”

Deze ‘verhalen’ zijn echter niet aan het licht gekomen. Wel legt Aran Bade in de studio uit: “Anne zei me: eerlijkheid duurt het langst. De intentie om de liefde te vinden is toch waardoor mensen overeind blijven in dit programma. Anne, Ingrid en ook andere deelnemers hebben natuurlijk het gevoel dat er met ze gespeeld is. Dat hij al iets met Annemiek zou hebben voordat hij mee heeft gedaan aan dit programma. Al die tantradansjes, en dat ze in hun nakie in de hottub zaten, en hij dan zei: ‘Ik wil met jullie praten over seksualiteit’. Daar zegt Anne nu van: ‘Wat dácht die man?!”, zo vertelt hij.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Olof en Anne scoren een rol in Nederlandse film

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill B&B Vol Liefde