B&B Vol Liefde-Bram heeft een nieuwe liefde

Bram

Ahw!

Het ging al een tijdje rond, maar Bram uit B&B Vol Liefde is toch écht weer gelukkig in de liefde! Helaas eindigde hij zijn avontuur zonder vrouw aan zijn zijde, maar na de opnames heeft hij het toch erg gezellig gehad met een oude bekende. Nu, een aantal weken later, onthult hij zelf welke dame in kwestie dit is. 

Mysterieuze vriendin

De geruchtenmolen rondom de mysterieuze vriendin van Bram begon op volle toeren te draaien toen hij tijdens de reünie vertelde dat zijn avontuur een sprookje geworden bleek te zijn. “Ik denk dat het hele verhaal hier op de boerderij als een sprookje gezien kan worden”, zei hij. Bedoelde hij daarmee dat hij alsnog met een van de meiden aan het daten is? Er werd volop gespeculeerd en verschillende namen passeerden de revue. Maar, Bram is nu samen met niemand minder dan Esra, die in het programma als een van de gasten van Joy te zien was!

Reünie

In een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal vertelt Bram het leuke nieuws. De B&B-eigenaar vertelt dat ze elkaar hebben leren kennen tijdens de reünie. Na de reünie belandden de twee per toeval op het terras naast elkaar en raakten ze aan de praat. Esra vertelde toen enthousiast dat zij ook in Zweden heeft gewoond en met paarden heeft gewerkt. Ze hebben de hele avond doorgepraat en een week later spraken ze opnieuw af.

Inmiddels is de vonk overgeslagen en zijn ze naar eigen zeggen stapelverliefd. “Het is echt leuk, we gaan het zien wat de toekomst ons brengt”, vertelt Bram. “We gaan het uitzoeken”, zegt Esra. De twee hebben in ieder geval zin om het uit te zoeken. “Ik ben blij dat dat de wereld uit is. Ik hoop dat iedereen daar tevreden mee is, dan kunnen wij ook ons eigen leven weer leiden”, aldus Bram.

 

Lees ook: Aha! Hier kun je Irma uit Samen Uit, Samen Thuis? van kennen

Bron: Grazia | Beeld: B&B Vol Liefde