B&B Vol Liefde-kijkers verbaasd door nieuwe kandidaat

Sylvia

‘Echt alles verbaast me aan die vrouw’

B&B Vol Liefde-kijkers raken maar niet uitgepraat over Sylvia. Ze is inmiddels de derde vrouw die een gooi doet naar het hart van Hans in Italië. In de aflevering was onder meer te zien hoe Sylvia plaatsneemt in een boom, om op haar eigen manier één te worden met de natuur.

Gedrag

Het gedrag van Sylvia zorgt voor nogal wat verbazing bij de kijkers. “Sylvia is een beetje anders”, schrijft iemand op Twitter. Iemand anders schrijft: “Zit echt vol verbazing te kijken naar Sylvia. Verbaasd over alles eigenlijk, haar manier van praten, wat ze zegt, hoe ze kijkt, manier van bewegen. Echt alles verbaast me aan die vrouw.”

Astrale wereld

In de uitzending van maandagavond lijkt het er ook op dat Sylvia, na een kort verblijf in de astrale wereld met de ex van Hans, dichter tot háár is gekomen en niet tot Hans. Sylvia voelde zelfs zo’n verdriet bij Libera, dat het haar een figuurlijke klap heeft gegeven in haar gezicht.

Bovennatuurlijk connectie

Sylvia en Libera komen erachter dat ze een bovennatuurlijke connectie blijken te hebben. Sylvia heeft namelijk een grote interesse in de astrale wereld. Ook Libera vindt dit erg interessant. Ze tovert verschillende boeken over engelen tevoorschijn en laat wat kaarten zien die de toekomst zouden kunnen voorspellen. “Zij gelooft in guardian angels”, vertelt Sylvia. “Dat vind ik heel mooi. Er zijn maar weinig mensen die daar oprecht in geloven.” Sylvia is dus erg onder de indruk van Libera. Uiteindelijk geven de twee elkaar een dikke knuffel. “Jij bent zo’n lieve vrouw”, zegt Sylvia tegen Libera.

Mooi mens

Sylvia laat weten dat zij mensen ‘voelt’. “Ik voel hun verdriet en zij heeft heel veel verdriet in zichzelf, om de echtscheiding, om wat er allemaal gaat gebeuren. Ik voel heel veel onmacht en verdriet. Zij is niet gelukkig.” Dit raakt Sylvia heel erg. “Als ik bij mensen kom die zo gevoelig zijn zoals zij, dan voel ik haar frustraties. Ik voel haar verdriet. Toen ik haar voor het eerst zag kreeg ik meteen, bam, een klap. Ik dacht: Wat ben jij een mooi mens.”

Gaat Hans in Sylvia zijn nieuwe liefde vinden? In de komende afleveringen moet blijken of Hans na de teleurstelling met Hayriye en Desiree misschien wel een band opbouwt met Sylvia. Wij gaan zeker kijken!

Lees ook: Afscheid Desiree in B&B Vol Liefde brengt kijkers aan het gieren

Bron: Love Reality, RTL Boulevard | Beeld: Videostill  B&B Vol Liefde