B&B Vol Liefde-Marian weer gelukkig in de liefde: ‘Het is nog heel vers’

marian

‘Hij is dertien jaar jonger, maar wat maakt dat uit?’

We maakten kennis met Marian in het recentste seizoen van B&B Vol Liefde. Helaas vond ze daar de liefde niet, maar stal ze wel het hart van de kijkers. Echter, is het avontuur niet helemaal in het water gelopen, want ze onthult nu zelf dat ze een hele leuke man heeft ontmoet.

Nieuwe liefde

Door haar deelname aan B&B Vol Liefde is Marian in contact gekomen met de desbetreffende man. Zo vertelde ze dat de man tijdens de opnames van het programma al digitaal contact met haar had opgenomen. “Ja, die kwam ook gewoon voorbij tijdens de opnames”, onthult ze dan. In eerste instantie wilde Marian niet op de berichten reageren, omdat ze zich volledig wilde focussen op de mannen in het programma, maar later besloot ze toch een sprong in het diepe te maken. “Toen zag ik hem en dacht ik: o, dat is wel leuk.”

Goed contact

En nu, een aantal weken later, hebben de twee goed contact met elkaar. “Het is allemaal heel vers. We moeten gewoon even rustig aan doen. Maar de eerste indruk was erg leuk en dat heb ik niet heel vaak, moet ik zeggen.” Wel onthult ze aan RTL Boulevard dat hun eerste date inmiddels gepland staat. Spannend!

Dertien jaar jonger

Maar wie is deze prins op het witte paard eigenlijk? Daar wil Marian niet veel over kwijt. Toch liet ze recent in het weekblad Privé een aantal dingetjes los over haar nieuwe vlam. “Niet lang geleden kreeg ik een lief berichtje van hem. We stuurden over en weer wat berichten. Dat voelde direct goed. Toen ik zijn foto zag, vond ik hem meteen leuk. Zoiets overkomt je niet vaak. Hij is dertien jaar jonger, maar wat maakt dat uit? Ik ga er helemaal voor!”

Lees ook: B&B Vol Liefde-Marian over bedreigingen: ‘Ik moet erboven staan’

Bron: Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde