B&B Vol Liefde-Marian heeft een nieuwe liefde

marian

Leuk nieuws!

In het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde konden we het liefdesavontuur volgen van Marian. Helaas voor Marian heeft de B&B-eigenaresse toen niet de liefde gevonden. Maar ze geeft de hoop niet op, want ze is nu opnieuw aan het daten!

Verjaardag

Vorige week vierde Marian haar zeventigste verjaardag in het mooie Den Bosch in het bijzijn van haar vrienden en familie. Helaas dit keer niet in het zonnige Portugal, maar dat mocht de pret niet drukken. Zelfs Jan en Olof, twee van de andere B&B-eigenaren van haar seizoen, waren aanwezig. Gezellig!

Maar naast haar vrienden en familie was daar ook een nog onbekende voor velen. Het was namelijk niemand minder dan Marian haar nieuwe vriend!

Nieuwe vriend

“Mijn nieuwe vriend heet Ronald”, vertelde Marian trots in gesprek met RTL Boulevard. “We zijn vrienden, maar gaan kijken of het wat wordt. Het is net Married at First Sight“, grapt ze. “Hij gaat ook zingen, denk ik.” Zo vertelt Marian dat Ronald zanger is van beroep. Een pluspunt, dus! “Het is een leuke catch. We hebben veel dezelfde interesses.” Ahw!

Opnieuw meedoen

En hoewel Marian nu wellicht een nieuwe liefde heeft gevonden, heeft ze eerder niet onder stoelen of banken gestoken om nog een keer mee te doen aan het programma.

“Ik zou het zo weer doen. Ik ga me volgend jaar weer inschrijven”, aldus Marian. De B&B-eigenaresse heeft echter wel een belangrijke boodschap voor iedereen die zich wil aanmelden.  “Gewoon lekker jezelf blijven. Ik heb me ook niet zo heel erg gegeven in het programma. Als ik mezelf zo terugzie, dan had ik echt wel zo’n rode lijn om me heen van niet zo dichtbij me komen. Dat vond ik wel van mezelf als ik zo terugkijk, zo ben ik helemaal niet”, aldus Marian. Aha!

Lees ook: Verdrietig nieuws voor Marian van B&B Vol Liefde

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: B&B Vol Liefde

Array