B&B Vol Liefde-Petri kondigt leuk nieuws aan

Petri

Ook geeft de B&B-eigenaresse een update over haar liefdesleven

Leuk nieuws vanuit B&B Vol Liefde-Petri, want sinds deze week is zij de trotse eigenaar van een Franse galerij! De reality-ster, bekend van het populaire programma B&B Vol Liefde, heeft de kelder van haar Chambre d’Hôtes omgetoverd tot een prachtige showroom. RTL Boulevard ging bij haar op bezoek om dit bijzondere project te bewonderen.

B&B Vol Liefde

Petri verscheen vorig jaar in het derde seizoen van B&B Vol Liefde. Zij was één van de dappere B&B-eigenaren die, vanuit haar eigen Chambre d’Hôtes in Frankrijk, op zoek ging naar ware liefde. Hoewel ze helaas de liefde niet vond, kreeg ze wel te maken met heel wat naamsbekendheid door de iconische uitspraken die ze deed in het programma. In een interview met RTL Boulevard geeft Petri een update over haar huidige liefdesleven én vertelt ze wat haar zoal bezighoudt tegenwoordig.

Kunstgalerie

Want stilzitten, dat is niets voor Petri! Zo is ze de afgelopen tijd bezig geweest met de voorbereidingen voor het openen van een kunstgalerie. “Ik leerde iemand kennen die ook nog kunstenaar bleek te zijn, en die zei: ‘Laten we dat samen doen’. En nu heb ik dus een galerie met prachtige schilderijen en beelden”, aldus de B&B-eigenaresse. Daarop reageert presentator Aran Bade gevat: “Zo snel kan het gaan: geen man, maar wel een hele galerie.”

Expert

Natuurlijk is het bezoek niet compleet zonder een kijkje te nemen in Petri’s gloednieuwe galerie. Bij aankomst blijkt deze een populaire trekpleister te zijn in het Franse dorpje Monclar, gezien de rij die zich voor haar kelder vormt. Veel kan de gastvrouw zelf echter niet over de kunst vertellen. Want als Aran vraagt: “Wat zie jij hier, Petri?”, reageert zij doodleuk: “Een schilderij.” Als de presentator haar vervolgens vraagt om de kijker ‘creatief mee te nemen’ lacht ze: “Nee joh, dat kan ik helemaal niet.”

Liefdesleven

Aran kan het niet laten om op de valreep ook nog even te informeren naar Petri’s liefdesleven. Daarmee gaat het helaas iets minder, geeft ze aan. Hoewel ze regelmatig berichten krijgt van mannen die wel interesse hebben, is ze er naar eigen zeggen helemaal niet mee bezig. “En natuurlijk, als hier een leuke vent voorbij komt dan zeg ik geen nee. (…) Maar ook zonder partner kun je een leuk leven hebben.”

Lees ook: Afscheid nemen valt zwaar bij deelnemers Over de Oceaan

Bron: RTL Boulevard |  Beeld: YouTube videostill