Geweldig! Deze bejaarden doen mee aan de #VogueChallenge

bejaarden vogue

De bejaarden hielden een heuse fotoshoot in hun verzorgingstehuis

Het leven in een verzorgingstehuis saai? Nee hoor, daar denken de bewoners van een verzorgingstehuis in Bristol anders over. De bejaarden doen namelijk mee aan de populaire #VogueChallenge. En dat is ze zeker goed gelukt. 

Vogue-cover

Deze #VogueChallenge ging afgelopen juni viral toen jongeren op social media massaal hun eigen Vogue-covers begonnen te maken. Oorspronkelijk was de challenge bedoeld om  aandacht te vragen voor meer diversiteit op de cover.  De bewoners van het Robinson House in Bristol besloten er echter hun eigen draai aan te geven. Dus zochten ze de mooiste en beroemdste covers van het tijdschrift op, pakten ze de camera erbij en zo kon de fotoshoot beginnen. Hieronder zijn de resultaten van hun covers te zien. Geweldig, toch?

Instagram

De overkoepelende organisatie Brunelcare is enthousiast en plaatste de foto’s op haar Instagram-account. Lisa Brain, manager van Brunelcare: “Toen ik hoorde wat onze bewoners aan het doen waren, was ik meteen laaiend enthousiast! Ze bleven maar lachen tijdens de fotoshoot en het resultaat is prachtig geworden.”

Celebrities

“Het was zo leuk om te zien hoe gelukkig de bewoners allemaal waren met onze eigen Vogue Challenge. Ik denk dat sommigen dachten dat ze échte celebrities waren”, vertelt Maria Jones, activiteitencoördinator bij het verzorgingstehuis. Zij had de eer om de bewoners op de foto te zetten. Van ons mogen er vaker zulke acties komen!

Lees ook: Het liefste ooit: deze opa en oma dragen elke dag een matchende outfit

Bron: HLN | Beeld: Unsplash

Array