Ahw: Big Brother-Glenn heeft grootse plannen als hij het programma wint

Glenn Big Brother winnen

Iets met ‘op één knie gaan’?

Big Brother is helaas bijna afgelopen. Het is dus nog maar heel eventjes afwachten wie er met de winst vandoor gaat. Echter zijn de kandidaten al aan het nadenken over het moment waarop hij/zij wellicht die grote prijs in ontvangst mogen nemen. Ook Glenn weet al wat hij gaat doen, zo onthult hij.

Glenn

Eén van de zeven overgebleven kandidaten in het Big Brother-huis is Glenn. En hoewel hij pas later zijn intrede maakte in het programma, ligt hij goed in de groep. Maar dat niet alleen. Zo is het publiek ook groot fan van de Belg. Glenn himself weet dat natuurlijk nog niet, maar zit hij al wel na te denken over een mogelijke winst. Enne, geef hem eens ongelijk!

Op één knie

Als Ashley hem vraagt wat Glenn met het prijzengeld zou doen, dan is hij daar meteen heel erg duidelijk over: “Mijn vriendin ten huwelijk vragen”, aldus de Belg. “Dat zou ik sowieso doen. Mijn gedachte was: als ik zou winnen, dan vraag ik haar meteen ten huwelijk tijdens de live-uitzending.” Ahw!

Toch is Glenn zich er ook van bewust dat er ook nog een kans is dat hij er niet met de winst vandoor gaat. Enne, dan zou hij ook niet op een knie gaan voor zijn vriendin. “Dan is het niet het juiste moment. Dan ga je niet dat moment naar je toetrekken.” En daar heeft hij helemaal gelijk in!

Finale

Nu de finale zo dichtbij is, strijden de overgebleven kandidaten voor een felbegeerd plekje. Zo hebben Tom en Randy al een gouden finale-ticket weten te bemachtigen tijdens belangrijke spellen. Gaat Glenn de volgende worden met een toegangsticket tot de finale? Wij zijn benieuwd!

Lees ook: Zóveel stappen moet je dagelijks zetten voor grote voordelen voor je gezondheid

Bron: Love Reality | Beeld: Big Brother videostill

Array