Big Brother-jackpot geplunderd door aankoop van persoonlijke items

Big Brother

Het missen van hun naasten? Een duur grapje!

Leven in een Big Brother-huis met complete vreemdelingen, voor een onbepaalde tijd, én zonder enig contact met de buitenwereld is moeilijk. Gisteravond was te zien hoe bewoners die in power waren een persoonlijk item mochten kopen. Enne, daar werd gretig gebruik van gemaakt.

Persoonlijke items

Er werden in totaal vijf persoonlijke items gekocht. De duurste was te danken aan Alice, die voor een minuut bellen met haar vriend koos (560 euro!). Glenn kocht een audiobericht van zijn vader, Tyron een videoboodschap en Sabeau een brief van haar opa. In totaal is er voor €1.384,- uit de pot gehaald, en daarmee daalt de volledige jackpot.

Van slag

Toch was er niet alleen blijdschap door de aankoop persoonlijke items. Ashley is in tranen en Alice vindt het lastig dat ze geld uit de pot heeft gehaald om er zelf beter van te worden. Bewoners die iets gekocht hebben worden in de komende dagen naar de dagboekkamer geroepen.

Finale in zicht

Onlangs maakte RTL de planning voor de maand april bekend wat betreft het populaire tv-programma. Enne, daarop is ook de datum van de finale van Big Brother te vinden. De grote ontknoping staat gepland voor zaterdag 13 april! Dan zullen we ein-de-lijk weten wie de winnaars van de afgelopen seizoenen van Big Brother, Bart, Salar en Jill, op gaan volgen én er met die heerlijke (maar inmiddels iets gedaalde) geldprijs vandoor gaan.

Lees ook: Massa Is Kassa-ster Peter Gillis opnieuw voor de rechter gesleept

Bron: LoveReality, Tips en Weetjes archief | Beeld: Big Brother

Array