Big Brother-Tyron maakt impactvolle beslissing

Tyron beslissing

‘Tyron is ingegaan op mijn voorstel’, aldus Big Brother

Groot nieuws in Big Brother: Tyron heeft het huis per direct verlaten. Hij kreeg van Big Brother het aanbod dat hij 15.000 euro kon winnen als hij het programma zou verlaten. De andere bewoners zijn er echter erg van geschrokken, en dan met name maatje Alice. 

Tyron is weg

Vorige week was het chaos in het Big Brother-huis toen Ashley een vrijstelling kocht voor maar liefst 20.000 euro. Inmiddels is dat bekoeld, waardoor ze deze week allemaal weer streden voor een plek in de finale.

Tom en Randy zitten al safe, aangezien zij een golden finale-ticket hadden gewonnen. En hoewel de twee dachten dat de rest van de groep aan het strijden was voor een derde ticket, zagen ze ineens geld van de prijzenpot afgaan. Ah oh! Op dat moment begon het wachten op de anderen om te vragen wat er was gebeurd.

Onderwerp van gesprek

Als eerste stapte Alice het huis weer binnen, gevolgd door de rest. Echter, miste er een bewoner: Tyron. Het enige wat de bewoners wisten was dat Ashley het spel had gewonnen, waardoor zij mag strijden tegen Randy en Tom voor een finaleplek. Toch was Tyron het onderwerp van gesprek. Big Brother hield de bewoners daarom ook niet langer in spanning, en vertelde dat Tyron per direct het huis had verlaten. “Tyron is ingegaan op mijn voorstel. Het voorstel was om 15.000 euro uit de jackpot mee naar huis te nemen en gelijk het huis te verlaten. Ik begrijp dat dit schrikken is, maar nogmaals. Mijn huis, mijn regels, maar jullie spel.” Wow!

Lees ook: Feit: het is steeds moeilijker om een passend energiecontract te vinden

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill Big Brother

Array