Ahw: Big Brothers Sonja neemt het op voor Tyron

Sonja Tyron

Volgens haar wordt Tyron verkeerd in beeld gebracht

Big Brother is inmiddels in volle gang en de deelnemers strijden elke week weer voor hun plekje in het huis. Sonja verliet vrijwillig het programma, maar kan het niet laten om haar ex-huisgenoten elke dag op de voet te volgen. Echter, zat er recent haar toch iets niet lekker, zo vertelt ze in een YouTube-video. Enne, dat heeft allemaal te maken met Tyron. 

Beeld schetsen

Sonja is te gast in een YouTube-video van oud-deelnemer Michelangelo. Hierin praten ze natuurlijk over het recente seizoen wat nu op de buis te zien is. Toch vindt ze dat ze een bepaald ding moet bespreken in de video. Zo vindt ze dat er een bepaald beeld van Tyron wordt geschetst. Zo lijkt het volgens haar alsof hij alleen maar bezig is met zijn uiterlijk. “Hij is een mooie jongen, dus mensen denken misschien dat hij een versierder is”, zegt ze. “Maar dat is écht niet zo”, maakt ze dan meteen duidelijk.

Gevoelige jongen

Ook Michelangelo had een bepaalde mening over Tyron toen hij het programma keek. Zo dacht hij dat Tyron ‘het mannetje’ zou worden in het huis. Echter, klopt dit totaal niet. “Hij is een heel bescheiden persoon. En totaal niet ijdel. Hij was totaal niet bezig met zijn uiterlijk of het feit dat zijn haar niet goed zat. Hij gaf me totaal niet het gevoel dat hij wilde flirten. Ik heb ook wat diepere gesprekken met hem gehad, en ik denk dat hij echt een gevoelige jongen is die ook gekwetst kan worden. Hij zei ook dat hij het mist om te knuffelen. Hoe schattig is dat? En dat is oprecht hoe hij is”, laat Sonja dan weten.

Lees ook: Kijkers stomverbaasd over Help, Mijn Man is Klusser: ‘Zei hij dat nou echt?’

Bron: Love Reality | Beeld: Big Brother