Bijzondere twist in het nieuwe seizoen van Married at First Sight

Married At First Sight MAFS

‘Het nieuwe seizoen wordt al opgenomen’

Het reguliere seizoen van Married at First Sight laat nog eventjes op zich wachten, maar tijdens een recent event van RTL kon presentator Carlo Boszhard wel alvast een tipje van de sluier oplichten. Zo onthulde hij dat er in het reguliere seizoen – die in januari 2024 wordt verwacht – een hele bijzondere twist zal zijn. 

Regulier seizoen Married at First Sight

We kunnen natuurlijk op dit moment genieten van Married at First Sight: Match or Mistake, wat vanuit Australië komt. Toch is deze variant een tikkeltje anders dan de reguliere variant die we in Nederland gewend zijn. En omdat die variant zo ontzettend populair is, zijn ze al hard bezig achter de schermen om een nieuw seizoen te verwezenlijken. “Het nieuwe seizoen wordt al opgenomen. We zijn bezig met de bruiloften van Married at First Sight. Het is weer spectaculair natuurlijk. Dat zou je altijd kunnen zeggen, maar dat is ook zo”, legt Boszhard uit.

Twist

En hoewel de presentator niet heel veel kwijt kan over het nieuwe seizoen wat in januari op de buis verschijnt, kan hij wel alvast één dingetje zeggen. “Er is ook een twist dit seizoen.” En hoe nieuwsgierig hij ons dan ook allemaal heeft gemaakt, hij laat er verder niks over los. Jammer!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Marian weer gelukkig in de liefde: ‘Het is nog heel vers’

Bron: Love Reality | Beeld: Married At First Sight MAFS